Технология


Услуги

 

Авточасти

Авточасти за автомобили и камиони втора употреба и нови. Изкупуваме катастрофирали и повредени автомобили, камиони и бусове.


Песъкоструене

ПЕСЪКОСТРУЕНЕТО представлява обработка на повърхности със струя кварцов пясък под високо налягане.
Предлагаме: изключително качествено песъкоструене с кварцов пъсък различни калибри на ремаркета, камиони, шасита, ретро автомобили, горели автомобили, джанти, роубари, състаряване на камък, дърво и много други.


Боядисване

Предлагаме Ви грундиране и боядисване на камиони, шасита, метални конструкции, автомобили и много други детаили.


Airbrush


Репаратура

Извършваме високо качествени тенекеджииски дейности, благодарение на дългогодишния ни опит в тази дейност. Разполагаме със стенд за разпъване на коли и камиони.


Шлосерство

Извършваме всякакви шлосерски деиности, като монтажи и демонтажи, смяна на стъкла, тапицерия, ремонти и др.


Монтьорски услуги

Извършваме монтьорски услуги, като ремонт на ходова част, преден и заден мост, спирачна система, охладителна система и др.


Пътно строителни услуги

Предлагаме на Вашето внимание услуги с багери, минибагери, фадроми, минифадроми, самосвали, самосвали с кран, самосвали с кофа, бобкат, шнек, сонди, винт, боргерете и други. Извършваме и деиности като, събаряне на сгради, извозване, изкопаване на основи, дренажи, канали, пробиване, укрепване на свлачища, обратни насипи, извозване на отпадъци, доставка на строителни материали, полагане на основи, полагане на ел-кабели, ВИК, транспорт на товари, пътници и други.